<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Large Design Review Assembly SOLIDWORKS 2020

Werk je met grotere modellen? Large Design Review zorgt ervoor dat je grote samenstellingen snel kan openen en toch gebruik kan blijven maken van functies om je ontwerp te evalueren. Zonder dat je de volledige samenstellingen hoeft te laden.

Als je Large Design Review gebruikt kun je:

  • Navigeren door de FeatureManager design tree
  • Afstanden meten
  • Dwarsdoorsnedes maken
  • Onderdelen tonen of verbergen
  • Walk throughs maken, bewerken en afspelen

Wat is er nieuw in Large Design Review?

Large Design Review is een aantal versies geleden in SOLIDWORKS geïntroduceerd en bij elke nieuwe release wordt de functionaliteit uitgebreid. Zo ook in SOLIDWORKS 2020.

Je kunt in deze modus in SOLIDWORKS 2020 nu ook de mates aanleggen naar oppervlakken en assen, én gebruik maken van ‘Component Patterns.’ De componenten kan je toevoegen, verwijderen, bewegen en draaien.

Wat is het voordeel van Large Design Review?

Je kunt alle functionaliteit voor het maken van samenstellingen vanuit de large design review gebruiken. Hierdoor hoef je complexe componenten maar voor een klein gedeelte in te laden wat de performance verbetert.LDR2

Dankzij deze aanvullingen is het voor grote samenstellingen eigenlijk niet meer nodig om deze resolved en zelfs niet als lightweight op te halen.

LDR1

Meer weten?

Wil je leren hoe je efficiënt en overzichtelijk grote samenstellingen opstelt? Volg dan onze training Large Assemblies.