hero-visiativ-connect2

 

 

Innovatie, engineering, manufacturing en digital transformation

Connect 2023

Hét evenement over 3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS en additive manufacturing waar je inspiratie opdoet voor efficiëntie en innovatieve slagkracht.

Connect geeft jou de mogelijkheid om te leren én om te netwerken met andere professionals. Ontmoet experts en voorlopers op de gebieden van digitalisatie en innovatie, deel jouw ervaringen en bouw waardevolle zakelijke relaties op. Dit is je kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

  • Je bent welkom vanaf half 1 's middags. De koffie en een hartige hap staan voor je klaar. Maak een rondje over de bedrijvenmarkt of praat bij met oude bekenden.

  • Een introductie door en een update over Visiativ, gevolgd door een presentatie over de toekomst van engineering door een senior leader van onze partner Dassault Systèmes.

  • De traditionele What's New SOLIDWORKS sessie is dit jaar toegespitst op de 3DEXPERIENCE platform mogelijkheden. Daarnaast kun je in ronde 1 kiezen voor 3 andere sessies. 

  • Kies uit sessies over PLM, design automation, myCADtools en design voor 3D printing.  

  • Neem een kopje koffie of een glaasje fris, bezoek de bedrijvenmarkt en netwerk met je concullega's.

  • Kies uit sessies over Product Data Management, Simulatie in de Cloud, Visiativ Customer Services platform en Virtual Twins & Plant Layout.

  • Aaron Kelly, de voormalige Senior Director Product Development van SOLIDWORKS, sluit Connect 2023 af. Bij SOLIDWORKS werkte hij nauw samen met SOLIDWORKS CEO Manish Kumar en was hij verantwoordelijk voor de integratie van SOLIDWORKS met het 3DEXPERIENCE platform. Tegenwoordig is Aaron bij Visiativ verantwoordelijke voor Product Marketing International. Aaron werkt vanuit Boston en komt voor Connect naar Nederland. 

    Door zijn ervaringen en huidige positie, kan Aaron als geen ander inzicht geven in de toekomst van engineering en manufacturing voor MKB en mid-cap bedrijven. Wat zijn de te verwachte ontwikkelingen en waarom? Hoe onderscheiden succesvolle bedrijven zich ten opzichte van de concurrentie? Kortom, een laatste portie inspiratie en visie om over na te praten bij de netwerkborrel of op weg naar huis.

  • Struin nog een keer rond langs de verschillende stands en geniet van een drankje en een hapje terwijl je nieuwe connecties maakt met andere deelnemers.

Meer weten over de break-out sessies? 

Er zijn 3 rondes met break-out sessies van 35 minuten. We hebben de beste experts op verschillende gebieden overgevlogen, gereden (of gewoon laten fietsen) om jou de meest up-to-date informatie te geven over deze onderwerpen. 

Wat als ik een ronde niet mee kan doen?
We raden aan om je favoriete break-out sessies te kiezen, maar ze zijn niet verplicht. Sla je een ronde over, neem dan eens een kijkje bij de verschillende stands op de bedrijvenmarkt. 

Wat als ik me later nog bedenk?
Wil je op de dag zelf nog wisselen van sessie? Dat kan alleen als er nog stoelen beschikbaar zijn in de break-out ruimte. Wil je zeker zijn, kies dan voor jouw favoriete sessies, dan ben je verzekerd van je plek. 

Waar vind ik meer informatie?
Het is natuurlijk lastig kiezen welke sessie het meest relevant of interessant is voor jou. Hieronder vind je per ronde meer informatie. Hou ook onze mailings de komende tijd in de gaten met updates over Connect 2023.

Schrijf je direct in!

13:40 uur

Ronde 1 break-out sessies

14:20 uur

Ronde 2 break-out sessies

15:30 uur

Ronde 3 break-out sessies

Location

High Tech Campus Eindhoven

Conference Center

Gelegen in het innovatieve hart van Nederland en relatief dicht bij de Belgische grens, is de High Tech Campus de thuisbasis van zowel start-ups als wereldwijde technologieleiders.

Het informele Conferentiecentrum beschikt over state-of-the-art faciliteiten en is centraal gelegen op de campus met gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Connect 2022 Morning Resized800

Netwerk met andere professionals

Connect Day biedt jou de perfecte gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals uit de technische sector. Ontmoet andere experts, deel jouw ervaringen en bouw waardevolle zakelijke relaties op. Maak gebruik van deze unieke kans om jouw netwerk uit te breiden en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

antenna-ZDN-G1xBWHY-unsplash

Bezoek ook de bedrijvenmarkt

Naast de inspirerende seminars en het netwerken, nodigen we je ook uit om onze bedrijvenmarkt te verkennen. Hier vind je bedrijven zoals DriveWorks, DraftSight, CADware, Visiativ, CW Development, en Dassault Systèmes. Ontdek innovatieve oplossingen en technologieën van onze standhouders. Laat je inspireren door hun producten en diensten en ontdek hoe zij jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

home-stock-two

Registration form