1. Home
  2. Ontdek visiativ
  3. Referenties
  4. Ciuch
CIUCH Testimony - EN

CIUCH

Van MKB naar een grote marktaandeelhouder, CIUCH kiest voor digitale transformatie om deze groei te ondersteunen. Met PDM en PLM stroomlijnt CIUCH zijn processen en faciliteert aanzienlijke verkoopgroei en productlanceringen.

Ciuch ontwerpt en produceert industriële transportbanden en integreert verpakkingsfuncties. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring en verwerkt dagelijks meer dan 500.000 pakketten met behulp van CIUCH WCS.

CIUCH ondervond uitdagingen in het stroomlijnen van processen om snelle groei te ondersteunen en in de zelfde tijd de kwaliteit van de klantenservice te verbeteren.

Visiativ implementeerde de PDM-software, ook wel de "kluis" genoemd, om efficiëntie te verhogen en ervoor te zorgen dat iedereen in het bedrijf op dezelfde basis werkt. Deze "kluis" fungeert als het geheugen van het bedrijf en vereiste de digitalisering van papieren gegevens en de migratie van verschillende elektronische databases. Een verandermanagementbenadering hielp medewerkers aan boord te krijgen, en nu is het hele bedrijf toegewijd aan het project.

Met Product Lifecycle Management (PLM) heeft CIUCH de tijd tot marktintroductie kunnen verkorten en een helder inzicht in hun ROI na het versnellen en uitbreiden van het product ontwikkelproces.

Wat kan PDM of PLM voor jouw bedrijfsprocessen betekenen?  Neem contact met ons op.

product engineering
CIUCH Testimony - Quote
Maximaliseer kennis en stroomlijn processen

CIUCH’s Digitale Transformatie

"Een sportketen was van plan om in 5 jaar tijd 35 logistieke mechanisatieprojecten in heel Europa uit te voeren. Door onszelf te digitaliseren kunnen we de groei van onze klanten ondersteunen. De wendbaarste wint zo van de traagste."

Sylvain Bèle, Managing Director CIUCH

Voor CIUCH was de digitalisering van processen cruciaal om aanzienlijke groei te ondersteunen en de complexiteit van een groeiend personeelsbestand te beheren. Het digitaliseren van papieren data en migreren van uiteenlopende elektronische databases naar een enkel PDM-systeem maakte het mogelijk om de kennis van het bedrijf te centraliseren en toegankelijk te maken voor alle medewerkers. PLM zorgde voor een gestroomlijnd projectmanagement door informatie vanuit PDM te integreren en technische documentatie te beheren.

Wat leverde het op?
Deze transformatie verminderde duplicatie van taken, verbeterde efficiëntie en verhoogde de kwaliteit van de klantenservice. Daarnaast hebben digitale borden in de werkplaatsen de communicatie verbeterd en het gebruik van papier verminderd. Door deze digitale transformatie heeft CIUCH niet alleen zijn interne processen geoptimaliseerd, maar is het ook beter in staat om klanten te ondersteunen bij hun logistieke uitdagingen, wat resulteert in een langdurige investering met een aanzienlijke ROI.

ciuch plaat 2

Welke software gebruikt CIUCH?

  • Product Data Management (PDM)

    Onze toegankelijke PDM-oplossing is perfect voor kleine ontwerpteams die op één locatie werken. De krachtige maar intuïtieve functies maken het eenvoudig om je ontwerpbestanden te beheren, zonder extra tijd te vergen. In feite bespaar je juist tijd met deze oplossing.

  • Product Lifecycle Management (PLM)

    Houd je grip op je productdata in de meest ruime zin. Het PLM systeem leent zich bij uitstek voor databeheer inclusief revisie- en goedkeuringsflows voor ontwerpbestanden, zowel intern als extern. Zo helpt het systeem je misverstanden en productiefouten te voorkomen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor het ontvangen van het laatste nieuws.