1. Home
  2. Ontdek visiativ
  3. Referenties
  4. Packsize
Packsize stockfoto

Packsize

Zien is geloven – productanimatie met SOLIDWORKS Visualize Professional

Met SOLIDWORKS Visualize brachten wij een superslimme verpakkingsmachine in beeld.

Ieder bedrijf dat grote machines maakt, worstelt ermee: hoe breng je je product zo goed mogelijk voor het voetlicht? Hoe maak je de innovaties tastbaar? Packsize, wereldleider als het gaat om verpakkingen op maat, vroeg ons om een animatie te maken van hun X7 model. Deze vooruitstrevende inpakmachine maakt aan de lopende band verpakkingen die precies zijn toegesneden op de voorwerpen die verstuurd worden. Ideaal voor onlinewinkels die willen besparen op karton en verzendkosten.

Packsize-logo-foto

 

Op basis van 3D CAD tekeningen, foto’s en videomateriaal maakten wij met SOLIDWORKS Visualize Professional een fotorealistische animatie. Dankzij de krachtige visualisatiesoftware kan de machine gemakkelijk van elke kant bekeken worden om de kijker een goed overzicht te geven van de opstelling. Door in te zoomen en soepel door de machine zelf heen te bewegen, brengt de animatie de innovatieve functies en mogelijkheden bovendien perfect in beeld. Geen wonder dus dat de animatie enthousiast werd onthaald en sindsdien al veelvuldig is ingezet.

Meer dan ooit tevoren willen (potentiële) klanten het product dat ze overwegen eerst zien, óók in B2B. SOLIDWORKS Visualize Professional is een geweldige tool om indrukwekkende en effectieve marketing- en salesmedia te produceren voor zowel offline als online gebruik. De perfecte integratie met SOLIDWORKS 3D CAD en de krachtige visualisatiemogelijkheden maken SOLIDWORKS Visualize een investering die relatief snel is terugverdiend, omdat er geen beroep meer hoeft te worden gedaan op externe partijen voor productfoto’s en –video’s.

 

Welke software gebruikt Packsize?

  • SOLIDWORKS Professional
  • SOLIDWORKS Premium
  • SOLIDWORKS Visualize Standard
  • SOLIDWORKS Visualize Professional

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor het ontvangen van het laatste nieuws.