<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 30 juni geldig

Batchaanpassingen vanuit de datakaart met myPDMtools PDMPropertiesCard

Icon-1

In mijn blog over PDMProperties heb ik al uitgebreid de krachtige mogelijkheden van deze tool besproken. Door PDMProperties te gebruiken, kun je kostbare tijd besparen doordat fouten worden voorkomen en herhaaldelijk werk overbodig is. Het is echter essentieel om deze batchaanpassingen met de nodige precisie uit te voeren. Vaak zijn datakaarten zo ontworpen dat waarden op een eenduidige manier kunnen worden ingevuld, waardoor het overzichtelijk blijft en fouten bijna niet voorkomen op één bestand.

De datakaart biedt handige tools om snel en gestructureerd waarden in te vullen op één bestand. Het is standaard niet mogelijk om datakaartwaarden in te vullen voor meerdere bestanden tegelijk met PDM. Maar wat als ik je vertel dat myPDMtools een tool heeft waarmee batchaanpassingen vanuit een datakaartweergave kunnen worden uitgevoerd? Hierdoor kun je gestructureerd te werk gaan en meerdere bestanden tegelijkertijd beheren.

Orde creëren en automatiseren?

myPDMtools biedt ook PDMPropertiesCard aan, waarmee je soortgelijke taken kunt uitvoeren als met PDMProperties, maar nu rechtstreeks vanuit de datakaartweergave. Net als PDMProperties, kun je deze tool vinden in het rechtermuisknopmenu in PDM:1 - Rechter muisknop menu

Wanneer je de tool opent, zie je eerst de datakaartweergave en als er nog een andere datakaart binnen de selectie is, wordt deze in het volgende venster weergegeven:2 - PDMPropertiesCard interface

Vanuit deze handige weergave kun je moeiteloos doorgaan met het invullen van gegevens, allemaal met de vertrouwde interface van je eigen datakaarten in PDM.

Wil je de mogelijkheden van deze tool beter leren kennen of uit proberen? Neem dan contact op met mij of een van mijn collega's!

 

Blijf op de hoogte

Elke maand delen we een nieuwsbrief met alle laatste ontwikkelingen en de nieuwste blogs. Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Zorg dat je niets mist en meld je aan!