Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

 1. Home
 2. Kennis
 3. Veelgestelde vragen solidworks
visiativ-bg-4

Veelgestelde vragen over SOLIDWORKS (FAQ)

 

SOLIDWORKS; Wie, wat, waar?

 

 • SOLIDWORKS is een zeer gebruiksvriendelijk 3D CAD pakket, ontwikkeld door Dassault Systèmes. SOLIDWORKS is een premium CAD-oplossing met meer (geïntegreerde) functies dan andere 3D CAD-pakketten. Doordat je efficiënter werkt en meer kunt met SOLIDWORKS, verdient de software zich snel terug.

 • SOLIDWORKS is primair bedoeld voor bedrijven. SOLIDWORKS wordt wereldwijd gebruikt door miljoenen ontwerpers en technisch tekenaars bij honderdduizenden kleine, middelgrote en grote bedrijven om producten, onderdelen, componenten en machines te ontwerpen. Er zijn ook versies van SOLIDWORKS voor onderwijsinstellingen en studenten.

 • Je kunt SOLIDWORKS gebruiken om bijna alles te ontwerpen. Van kleine producten zoals een schroef tot een complete industriële installatie zoals een broodbakstraat of een fabriek. Gelukkig hoef je niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden als je SOLIDWORKS gebruikt. Met een SOLIDWORKS onderhoudscontract krijg je namelijk toegang tot een enorme online bibliotheek met 3D modellen van veel voorkomende onderdelen zoals gestandaardiseerde schroeven, boutjes, componenten enzovoort.

FAQ Visiativ

Meer dan alleen 3D CAD, kosten en licentie rechten

 • Nee, SOLIDWORKS is veel meer dan 3D CAD. Naast grensverleggende 3D tekensoftware biedt SOLIDWORKS allerlei add-ons om bijvoorbeeld bekabeling te integreren in je model, de prestaties van je model virtueel te testen, een fotorealistische animatie van je model te maken enzovoort. Uiteraard heeft SOLIDWORKS ook oplossingen voor databeheer en samenwerking in de cloud via het 3DEXPERIENCE platform.

 • SOLIDWORKS Standard kost ongeveer net zoveel als vier tot vijf van de duurste iPhones, afhankelijk van waar je ze koopt. Voor dat geld krijg je een single-user (stand-alone) perpetual license van de basisversie van SOLIDWORKS. Uitgebreidere versies zijn duurder, maar daar zitten wel functies in waar je anders een add-on voor moet kopen.

 • Als je een perpetual license SOLIDWORKS koopt, of dat nou SOLIDWORKS Standard, Professional of Premium is, dan word jij er de eigenaar van. Dat betekent dat je deze licentie altijd kunt blijven gebruiken zolang je workstation compatibel is, ook zonder onderhoudscontract. Ter vergelijking: als je een Inventor abonnement hebt en stopzet, kun je niks meer met je eigen 3D modellen.

Faq Visiativ

Hobbygebruik, training en studentenversie

 • SOLIDWORKS biedt sinds kort een hobby-pakket aan: 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers. Dit pakket, dat US$99 (excl BTW) per jaar kost,  is voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Je mag maximaal US$2,000 per jaar met je ontwerpen verdienen. Bestanden die je maakt met dit pakket krijgen een digitaal watermerk.

  3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers heeft dezelfde functies en tools als SOLIDWORKS Professional, maar dan gecombineerd met Cloud Data Management. Daar door kan je gemakkelijk je ontwerpdata opslaan en delen met andere gebruikers. Bovendien profiteer je van de Maker Support community waar je hulp en support kan vinden van SOLIDWORKS gebruikers en medewerkers.

  Je kunt ook kiezen voor Draftsight. De basisversie daarvan is heel betaalbaar en biedt 2D CAD mogelijkheden. Met de Premium variant van DraftSight kun je ook driedimensionaal ontwerpen.

 • SOLIDWORKS is super gebruiksvriendelijk en met instructievideo’s op YouTube kun je misschien een heel eind komen, maar wil je zoveel mogelijk uit de software halen dan is training bepaald geen overbodige luxe. We horen regelmatig van cursisten die bij ons een SOLIDWORKS training hebben gevolgd dat onze trainer ze veel kneepjes en slimme functies heeft geleerd, zelfs als ze voorheen al met SOLIDWORKS werkten. Heb je een onderhoudscontract voor je SOLIDWORKS licentie? Dan krijg je bovendien gratis toegang tot online eCourses, lessen en ander trainingsmateriaal via mySOLIDWORKS.com. Bovenop de support van onze helpdesk en alle updates natuurlijk!

 • Ja er is sinds enige tijd een studentenversie van SOLIDWORKS! Je kunt ‘SOLIDWORKS for Students’ online kopen via de webshop van SOLIDWORKS. Momenteel kost deze SOLIDWORKS studentenlicentie 120 euro (januari 2020). Let op, om oneigenlijk gebruik tegen te gaan, moet je bewijzen dat je ingeschreven bent als student bij een onderwijsinstelling die zelf de ‘SOLIDWORKS Education Edition’ gebruikt voor technisch onderwijs. Als jouw school of universiteit een ander CAD-pakket gebruikt, dan is het lastiger om te verifiëren dat je student bent.

Faq Visiativ

Licentie onderwijsinstellingen, goedkope versie en maandelijks abonnement

 

 • Onderwijsinstellingen kunnen ‘SOLIDWORKS Education Edition’ licenties kopen. Deze hebben een andere prijs dan licenties voor bedrijven, maar daar staat tegenover dat deze licenties in feite de een na laatste versie van SOLIDWORKS zijn. Voor de studenten van deze onderwijsinstellingen zijn er ‘SOLIDWORKS Student Standard’ en ‘SOLIDWORKS Student Premium’ licenties die ze thuis kunnen gebruiken.

  Wil je als student zelf een licentie kopen? Check dan de vorige vraag.

 • Er is een studentenversie van SOLIDWORKS, een hobbyversie en een versie voor ondernemers.

  Je kunt SOLIDWORKS for Students online kopen via de webshop van SOLIDWORKS.

  SOLIDWORKS biedt sinds kort een hobby-pakket aan: 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers

  Voor start-ups en andere beginnende bedrijven die met SOLIDWORKS aan de slag willen, is er het heel gunstige entrepreneursprogramma.

  Wil je wel bedrijfsmatig gebruik maken van SOLIDWORKS dan kun je ook tijdelijke licenties van 3 of 12 maanden overwegen. Daarnaast kun je bij ons SOLIDWORKS leasen voor een maandelijks bedrag. Check de vraag over leasen of neem contact op.

 • Nee, SOLIDWORKS is niet beschikbaar in de vorm van een maandelijks abonnement dat je op elk moment kan stopzetten. Het alternatief van SOLIDWORKS hiervoor zijn de zogenaamde term licenses. Deze tijdelijke SOLIDWORKS licenties zijn er van 3 maanden en van 12 maanden. Een andere optie is SOLIDWORKS leasen, dan betaal je ook een maandelijks bedrag.

Faq Visiativ

Leasen, aanbiedingen en waar te koop

 

 • Jazeker, bij ons kun je SOLIDWORKS leasen. Op die manier krijg je een SOLIDWORKS licentie inclusief 3 jaar lang helpdeskondersteuning, online modellenbibliotheek & lesmateriaal, updates en nieuwe releases voor een maandbedrag dat vergelijkbaar is met een Inventor abonnement.

 • Af en toe zijn er SOLIDWORKS aanbiedingen, maar we kunnen het niet garanderen. Schrijf je in voor onze promo mailing en je krijgt een berichtje als we een aanbieding hebben. Is er een promo en heb je interesse? Wacht dan niet te lang met het aanvragen van een prijsopgave voor SOLIDWORKS, want alle aanbiedingen zijn uiteraard tijdelijk.

 • Je kunt SOLIDWORKS alleen kopen bij een officiële lokale reseller zoals Visiativ.

Faq Visiativ

Doorverkoop, tweedehands, ondersteuning startende ondernemers en geen ondersteuning via macOS

 

 • Nee, dat kan niet. Een licentie kan wel worden overgedragen met goedkeuring van SOLIDWORKS. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf failliet gaat en een doorstart maakt onder een andere bedrijfsnaam. Of na een overname als licenties van een dochteronderneming naar het moederbedrijf worden overgezet. Meer informatie hierover vind je in de Dassault Systèmes End User License Agreement (EULA).

 • Nee, dat kan niet, omdat een licentie in principe niet overdraagbaar is. SOLIDWORKS licenties worden soms op online tweedehands-marktplaatsen aangeboden, maar ga hier niet op in. Je krijgt geen support en je hebt kans dat de licentie wordt aangemerkt als illegale kopie en geblokkeerd. Dan heb je niks meer. Check ook de vorige vraag voor meer informatie.

 • Voor start-ups en andere beginnende bedrijven die met SOLIDWORKS aan de slag willen, is er het heel gunstige entrepreneursprogramma. Als je voldoet aan de voorwaarden van SOLIDWORKS kun je een jaar lang bijna gratis gebruik maken van 1 of zelfs meerdere SOLIDWORKS licenties. Na het eerste jaar kun je de licenties tegen gereduceerd tarief aanschaffen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze verkoopafdeling of schrijf je direct in via de site van SOLIDWORKS.

 • Nee, SOLIDWORKS werkt niet met de besturingssystemen macOS, OS X en Mac OS X van Apple. Wil je per se een Macbook of iMac Pro gebruiken voor SOLIDWORKS, dan moet je er Windows 10 op installeren naast het OS van Apple. Start je Macbook op met Windows en dan kun je er misschien SOLIDWORKS op draaien. Let op: SOLIDWORKS en ook wij als reseller bieden hier geen support op. De oplossingen 3D Creator en 3D Sculptor die onderdeel zijn van de Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Cloud solutions, kun je wel gebruiken op een Macbook of iMac, omdat deze draaien in een web browser.

   

Faq visiativ

Wat vinden onze klanten?

 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Visiativ
  Eric Louwers
  "Als startende ondernemer ben ik terecht gekomen bij Visiativ. Daar heeft Chantal mij geholpen bij het krijgen van een entrepreneurs programma. Regelmatig contact gehad over hoe het programma beviel...
 • Visiativ
  Vladimir Yaroshenko
  "Een paar jaar geleden heb ik de eerste Solidworks licentie gehuurd via Visiativ, waarna ik veel meer kreeg dan alleen een licentie. De service van dit bedrijf staat heel hoog in het vaandel. Bij...
 • Visiativ
  Eric Johnson
  Centerline (Windsor) Limited
  "We hebben tooling gerelateerde problemen en herwerk tot 90% verminderd en de programmeertijd op de vloer tot 75% verminderd – en daardoor leveren we op tijd en binnen het budget."
 • Visiativ
  CEO
  Europese line builder voor bakkerijen
  "Toen we een project van meerdere miljoenen moesten opleveren bij de klant, kwamen we er achter dat de machines niet in het gebouw paste, met vertragingen en boetes tot gevolg. Door gebruik te maken...
 • Visiativ
  CEO
  Kobelco Construction Machinery
  "De adoptie van de 3D virtuele assemblage door Kobelco bouwmachines zorgde voor een vermindering van ontwerptijd van 60% en backoffice-activiteiten met 50%"
 • Niels Hermans
  "Jeroen was een goede trainer die zich vaak inleefde in onze werkomgeving zodat hij antwoord kon geven op onze specifieke vragen."
 • Koen Berth
  "Manier van lesgeven, niet aflezen vanuit de cursus maar praktijk gericht!! Veel praktische tips..."
 • Dion Bolmers
  "Zeer duidelijke uitleg. Geen enkele vraag die niet beantwoord kon worden."
 • Matthias Maekelberg
  "De training werd op een speelse leerrijke manier gegeven waardoor alles beter te onthouden is."
 • Dominique Calcoen
  "De basistraining werd uitgebreid en in mensentaal uitgelegd. De werkwijze waarbij we stap voor stap iedere feature leerden kennen vond ik goed."
 • Thierry Vermeer
  “De trainer kijkt naar individuele basiskennis en speelt hier goed op in. Hierdoor is de basistraining ook zeer geschikt voor mensen die al eens eerder met gelijkwaardige programma’s hebben gewerkt.”
 • Raymond de Kiefte
  "Voor een basistraining vind ik de geboden lesstof prima en krijg je een mooie opstap om te beginnen. De cursusmap is een goede leidraad om je opweg te helpen met Solidworks."
 • Stefan Seegers
  "De uitleg was duidelijk en de instructeur had altijd een antwoord klaar als er iets bij één van de cursisten anders liep dan gepland."
 • Ralf Korten
  "Goed, digitaal te volgens dus makkelijk vanuit huis. Goede uitleg eventueel mogelijkheid om vragen te stellen betreffende probleem op werk."
 • Enzo Schmitz
  "De trainer had een perfect tempo en voelde goed aan waar we meer aandacht aan konden besteden."
 • Kevin Croenen
  "Tips & tricks en er wordt meteen ingespeeld op de eigen ervaringen en zaken die je tegenkomt in je werksituatie."
 • Jochen Volker
  "Je leert tips en trucs die het werken met solidworks veel efficiënter maken."
 • Jill Snoek
  "Het is een goede opfrisser van de algemene functies , als ook de nieuwigheden van Solidworks 2023."
 • Frank Verdonck
  "De training wordt op maat gegeven"
 • Daniel Vlasblom
  "De training wordt goed afgestemd op de eigen behoeften."
 • Patrick Buysse
  "Er werd dieper ingegaan op bepaalde opties; zodat functies een groter gebruiksdoel konden dienen."
 • Kyan Kuiper
  "Erg veel uitleg achter het waarom. Het was erg fijn om direct de theorie uit te kunnen proberen tijdens de training waardoor er ruimte was om hulp te vragen aan de trainer."
 • Bart Hunnekens
  "Duidelijke uitleg en opbouw."
 • Sanjin Voloder
  "Er werd rekening gehouden met reeds gekende materie. Waardoor meer tijd kon besteed worden aan zaken die voor ons belangrijk waren."
 • Eddy Ruts
  "Goede tips voor large assemblies minder "zwaar" te maken."
 • Ivo Sterken
  "De training was overzichtelijk. Heb het gevoel dat van elke onderwerp van het programma de basis is besproken en voldoende geoefend kon worden tijdens de lessen."
 • Werner Feltz
  "Alle essentiële basisonderdelen kwamen aan bod."
 • Pim Broekhof
  "Ik heb de opgedane kennis meteen kunnen implementeren. Ook vind ik het fijn dat er een handboek beschikbaar wordt gesteld als naslag werk. De opgedane kennis is goed blijven hangen."
 • Daan Berk
  "Goed lesboek met theorie, casestudies en opdrachten. Docent heeft een hoog kennis niveau."
 • Willem Zegers
  "Kleine overzichtelijk groep. Ruimte tot gerichte vragen."
 • Roel Burger
  "De inhoud van de training was goed."
 • Anoniem
  "Ik heb geleerd hoe ik elektrische schema's efficiënt op kan zetten, top!"
 • Anoniem
  "Trainer was duidelijk ervaren."
 • Enzo Schmitz
  "De trainer had een perfect tempo en voelde goed aan waar we meer aandacht aan konden besteden."
 • Dion Bolmers
  "Zeer duidelijke uitleg. Geen enkele vraag die niet beantwoord kon worden."
 • Stefan Seegers
  "De uitleg was duidelijk en de instructeur had altijd een antwoord klaar als er iets bij één van de cursisten anders liep dan gepland."
 • Kevin Croenen
  "Tips & tricks en er wordt meteen ingespeeld op de eigen ervaringen en zaken die je tegenkomt in je werksituatie."
 • Koen Berth
  "Manier van lesgeven, niet aflezen vanuit de cursus maar praktijk gericht!! Veel praktische tips..."
 • Jochen Volker
  "Je leert tips en trucs die het werken met solidworks veel efficiënter maken."
 • Enzo Schmitz
  "De trainer had een perfect tempo en voelde goed aan waar we meer aandacht aan konden besteden."
 • Enzo Schmitz
  "De trainer had een perfect tempo en voelde goed aan waar we meer aandacht aan konden besteden."
 • Matthias Maekelberg
  "De training werd op een speelse leerrijke manier gegeven waardoor alles beter te onthouden is."
 • Stefan Seegers
  "De uitleg was duidelijk en de instructeur had altijd een antwoord klaar als er iets bij één van de cursisten anders liep dan gepland."
 • Joey Koopman
  BiosparQ
  "Basiscursus gevolgd en twee vervolgcursussen (plaatwerk en montage), prettige werkomgevinig en vakkundig personeel. Zeer tevreden, bedankt! BiosparQ is een tevreden klant!"
 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Visiativ
  Vladimir Yaroshenko
  "Een paar jaar geleden heb ik de eerste Solidworks licentie gehuurd via Visiativ, waarna ik veel meer kreeg dan alleen een licentie. De service van dit bedrijf staat heel hoog in het vaandel. Bij...
 • Sander Deugd
  "Verkoop en help desk zijn snel en deskundig!"
 • Jorrit Jansen
  "Erg goed geholpen met het entrepeneursprogramma voor mijn startende onderneming, waarbij ik diverse SolidWorks-producten een tijd lang mag uitproberen voordat ik ze definitief aanschaf."
 • Coen
  "Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad. zeer tevreden over de service en ons product!"
 • Tim Herrebrugh
  "Altijd goede hulp bij technische vragen en er wordt meegedacht wanneer je ergens mee zit, super!"
 • Sjoerd Slabbers
  "Erg goed en snel geholpen, printer stond in no-time voor m'n neus!"
 • Tim Herrebrugh
  "Altijd goede hulp bij technische vragen en er wordt meegedacht wanneer je ergens mee zit, super!"
 • Jeroen Swanink
  "Al jaren tevreden met het programma Solidworks inclusief onderdsteuning. Nog nooit een probleem gehad wat niet opgelost kon worden."
 • Sjack Worm
  "De basistraining SolidWorks als bijzonder prettig mogen ervaren. Een mooie club jonge enthousiaste medewerkers die bedreven zijn in hun werk. Dank jullie wel!"
 • b2unit2
  "Ben al jaren tevreden klant. Neem regelmatig contact met hun op om mij te assisteren bij het gebruik van SolidWorks. Zij weten mij altijd verder te helpen."
 • Bas Vellekoop
  "Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld. Zeer tevreden met het ontvangen product en service!"
 • E.J.H. Hessing
  "Een uitstekende partner voor CAD oplossingen. Ze denken goed met je mee voor een passend productadvies, gericht op jouw situatie en wensen. Bij vragen staat de helpdesk voor je klaar."
 • Jaap Raaijmakers
  "Duidelijke en goed verzorgde cursus Visualize gevolgd."
 • Maurice ter Hark
  "Klantgerichte organisatie die flexibel omspringt met vragen en problemen. Fijne support met goed persoonlijk contact. Ik heb altijd het gevoel dat ik als een gewaardeerde klant behandeld wordt."
 • Patriek Vandenbussche
  "Formlabs form 3 met formwash & cure besteld en héél snel geleverd, super tevreden!!"
 • Irsjaad Sloot
  "Goeie updatetraining gehad."
 • Thierry Vermeer
  “De trainer kijkt naar individuele basiskennis en speelt hier goed op in. Hierdoor is de basistraining ook zeer geschikt voor mensen die al eens eerder met gelijkwaardige programma’s hebben gewerkt.”
 • Kevin Croenen
  "Tips & tricks en er wordt meteen ingespeeld op de eigen ervaringen en zaken die je tegenkomt in je werksituatie."
 • Enzo Schmitz
  "De trainer had een perfect tempo en voelde goed aan waar we meer aandacht aan konden besteden."
 • Ralf Korten
  "Goed, digitaal te volgens dus makkelijk vanuit huis. Goede uitleg eventueel mogelijkheid om vragen te stellen betreffende probleem op werk."
 • Sjack Worm
  "De basistraining SolidWorks als bijzonder prettig mogen ervaren. Een mooie club jonge enthousiaste medewerkers die bedreven zijn in hun werk. Dank jullie wel!"
 • Daniel Vlasblom
  "De training wordt goed afgestemd op de eigen behoeften."
 • Joey Koopman
  BiosparQ
  "Basiscursus gevolgd en twee vervolgcursussen (plaatwerk en montage), prettige werkomgevinig en vakkundig personeel. Zeer tevreden, bedankt! BiosparQ is een tevreden klant!"
 • Koen Berth
  "Manier van lesgeven, niet aflezen vanuit de cursus maar praktijk gericht!! Veel praktische tips..."
 • Jaap Raaijmakers
  "Duidelijke en goed verzorgde cursus Visualize gevolgd."
 • Irsjaad Sloot
  "Goeie updatetraining gehad."
 • Pim Broekhof
  "Ik heb de opgedane kennis meteen kunnen implementeren. Ook vind ik het fijn dat er een handboek beschikbaar wordt gesteld als naslag werk. De opgedane kennis is goed blijven hangen."
 • E.J.H. Hessing
  "Een uitstekende partner voor CAD oplossingen. Ze denken goed met je mee voor een passend productadvies, gericht op jouw situatie en wensen. Bij vragen staat de helpdesk voor je klaar."
 • Bas Vellekoop
  "Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld. Zeer tevreden met het ontvangen product en service!"
 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Coen
  "Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad. zeer tevreden over de service en ons product!"
 • Tim Herrebrugh
  "Altijd goede hulp bij technische vragen en er wordt meegedacht wanneer je ergens mee zit, super!"
 • Sjack Worm
  "De basistraining SolidWorks als bijzonder prettig mogen ervaren. Een mooie club jonge enthousiaste medewerkers die bedreven zijn in hun werk. Dank jullie wel!"
 • Jorrit Jansen
  "Erg goed geholpen met het entrepeneursprogramma voor mijn startende onderneming, waarbij ik diverse SolidWorks-producten een tijd lang mag uitproberen voordat ik ze definitief aanschaf."
 • Joey Koopman
  BiosparQ
  "Basiscursus gevolgd en twee vervolgcursussen (plaatwerk en montage), prettige werkomgevinig en vakkundig personeel. Zeer tevreden, bedankt! BiosparQ is een tevreden klant!"
 • Jeroen Swanink
  "Al jaren tevreden met het programma Solidworks inclusief onderdsteuning. Nog nooit een probleem gehad wat niet opgelost kon worden."
 • Sander Deugd
  "Verkoop en help desk zijn snel en deskundig!"
 • Ivo Sterken
  "De training was overzichtelijk. Heb het gevoel dat van elke onderwerp van het programma de basis is besproken en voldoende geoefend kon worden tijdens de lessen."
 • Jaap Raaijmakers
  "Duidelijke en goed verzorgde cursus Visualize gevolgd."
 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Dominique Calcoen
  "De basistraining werd uitgebreid en in mensentaal uitgelegd. De werkwijze waarbij we stap voor stap iedere feature leerden kennen vond ik goed."
 • Patriek Vandenbussche
  "Formlabs form 3 met formwash & cure besteld en héél snel geleverd, super tevreden!!"
 • Maurice ter Hark
  "Klantgerichte organisatie die flexibel omspringt met vragen en problemen. Fijne support met goed persoonlijk contact. Ik heb altijd het gevoel dat ik als een gewaardeerde klant behandeld wordt."
 • Raymond de Kiefte
  "Voor een basistraining vind ik de geboden lesstof prima en krijg je een mooie opstap om te beginnen. De cursusmap is een goede leidraad om je opweg te helpen met Solidworks."
 • Sjoerd Slabbers
  "Erg goed en snel geholpen, printer stond in no-time voor m'n neus!"
 • Maurice ter Hark
  "Klantgerichte organisatie die flexibel omspringt met vragen en problemen. Fijne support met goed persoonlijk contact. Ik heb altijd het gevoel dat ik als een gewaardeerde klant behandeld wordt."
 • b2unit2
  "Ben al jaren tevreden klant. Neem regelmatig contact met hun op om mij te assisteren bij het gebruik van SolidWorks. Zij weten mij altijd verder te helpen."
 • Bas Vellekoop
  "Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld. Zeer tevreden met het ontvangen product en service!"
 • Tim Herrebrugh
  "Altijd goede hulp bij technische vragen en er wordt meegedacht wanneer je ergens mee zit, super!"
 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Jeroen Swanink
  "Al jaren tevreden met het programma Solidworks inclusief onderdsteuning. Nog nooit een probleem gehad wat niet opgelost kon worden."
 • Sander Deugd
  "Verkoop en help desk zijn snel en deskundig!"
 • E.J.H. Hessing
  "Een uitstekende partner voor CAD oplossingen. Ze denken goed met je mee voor een passend productadvies, gericht op jouw situatie en wensen. Bij vragen staat de helpdesk voor je klaar."
 • Coen
  "Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad. zeer tevreden over de service en ons product!"
 • Jorrit Jansen
  "Erg goed geholpen met het entrepeneursprogramma voor mijn startende onderneming, waarbij ik diverse SolidWorks-producten een tijd lang mag uitproberen voordat ik ze definitief aanschaf."
 • Maurice ter Hark
  "Klantgerichte organisatie die flexibel omspringt met vragen en problemen. Fijne support met goed persoonlijk contact. Ik heb altijd het gevoel dat ik als een gewaardeerde klant behandeld wordt."
 • Bas Vellekoop
  "Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld. Zeer tevreden met het ontvangen product en service!"
 • Sander Deugd
  "Verkoop en help desk zijn snel en deskundig!"
 • Hendrie Jonkers
  Scania Production Meppel
  "Form 3L producttraining - Ik kijk terug op een geslaagde training. Ik wil namens ons team Robert nogmaals bedanken voor de inspirerende training."
 • Yves Schulz
  Eagle Simrax BV
  "De training voor de Ultimaker S5 van Visiativ was absoluut van toegevoegde waarde. We wisten meteen de belangrijkste instellingen, het gebruik en de betekenis. Belangrijkste les: belang van...
 • Grancois Mathieu
  Faymonville
  "Good overview of what we can do with DriveWorks"

Blijf op de hoogte

Timing is belangrijk! De markt verandert elke dag en wie niet oplet, loopt al snel achter of heeft een kans gemist op extra voordeel. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen, blogs, nieuws en speciale acties.