Banner CATIA Composer 640 x 535 px

Visiativ Solutions

Catia-logo

Experience new dimensions

Of het nu gaat om handleidingen, part lists op het web, of volledig interactieve assembly animaties in augmented reality - je maakt het met CATIA Composer. Zelfs als je nog geen eerdere 3D CAD ervaring hebt! Hergebruik de CAD tekeningen van het design team om de aanzichten en animaties te maken die je wilt. Elimineer tijdrovende handmatige processen, die bovendien lastig te updaten zijn. Met CATIA Composer genereer je  makkelijk en snel indrukwekkende technische documenten. 

Wat is CATIA Composer?

Je doet er alles aan om je time-to-market te verkorten en communiceert het liefst zo snel mogelijk over je nieuwste product. Er blijft weinig tijd over voor het maken van goede technische documenten. Je kunt maar een beperkt aantal plaatjes maken en als er iets aan het ontwerp verandert, is je documentatie direct verouderd. En dan hebben we het nog niet gehad over vragen aan je helpdesk, fouten en klachten van je klanten, doordat ze de handleiding niet goed begrepen.

Met CATIA Composer hergebruik je de CAD data van het design team. Dit is niet alleen een stuk sneller, maar ook accurater. Verandert er iets? Geen probleem! Zodra het design team een aanpassing doorvoert in het ontwerp, wijzig je alle documentatie met een druk op de knop. Zo heb je altijd de meest actuele en nauwkeurige ondersteuning.


Voordelen

Dé oplossing voor technische documentatie


Update snel en eenvoudig productdocumentatie na een wijziging


Creëer illustraties en interactieve documenten


Gebruik bestaande 3D-gegevens voor augmented-reality oplossingen

Altijd up-to-date

De CATIA Composer oplossing is gebaseerd op een open XML-architectuur. Dit is wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk 3D-productgegevens kunt hergebruiken voor productie, onderhoud, ondersteuning, opleiding, verkoop en marketing. Door ‘hergebruik’ van een digitaal productmodel werk je altijd met de meest recente versie van een bestand, waardoor fouten en herwerk worden voorkomen. CATIA Composer is ook te gebruiken als aanvullende oplossing voor Microsoft Office, PDF en HTML content delivery tools.

De voordelen op een rij

Breng producten sneller op de markt

Afdelingen hoeven niet meer op elkaar te wachten. Maak communicatiemateriaal voortaan gelijktijdig met het CAD ontwerp.

Vergroot je marktaandeel

Maak indruk op potentiële klanten. Met realistisch visueel materiaal heb je geen fysieke prototypen meer nodig, maar presenteer je producten effectief met interactieve storyboards en animaties.

Geen CAD-kennis nodig

Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface is er bijna geen leercurve voor het gebruik van Composer. Met een korte training kunnen zelfs niet-technische medewerkers vrijwel onmiddellijk professionele 3D-visuals maken.


Contact met visiativ

Waar mogen wij jou bij helpen?

Erik De Wit

Erik De Wit

Accountmanager Benelux

"Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden van CATIA Composer."

Meer weten over CATIA Composer?

Met CATIA Composer maak je het verschil. We helpen je graag met advies om de juiste keuze te maken.