Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

  1. Home
  2. Diensten
  3. Support
  4. Onderhoudscontract solidworks
SOLIDWORKS onderhoudscontract bg_3
Maximale service, zorgeloos gebruik

Onderhoudscontract

Met een SOLIDWORKS onderhoudscontract van Visiativ krijg je alle extra’s op het gebied van software, support en kennis. Zo beschik je over alles om maximaal rendement te halen uit  je SOLIDWORKS licenties.

imac-with-rockradio-Hersteld

Altijd de laatste versie

Elk jaar na de zomer verschijnt er een nieuwe versie van SOLIDWORKS waarin opmerkingen van gebruikers, doorontwikkelingen en andere verbeterpunten zijn verwerkt. Dankzij een onderhoudscontract kan jij haar op dag 1 downloaden en installeren.

Bekijk de mogelijkheden van de nieuwste release

Updates en service packs

Met een onderhoudscontract krijg je vijf keer per jaar updates met extra functionaliteiten en bugfixes zodat je SOLIDWORKS licentie nóg beter werkt.

Toegang tot de cloud

Vanaf 1 juli 2023 is het 3DEXPERIENCE platform standaard inbegrepen bij elke SOLIDWORKS 3D CAD licentie. Daardoor heb je altijd en overal toegang tot je ontwerpbestanden.

Ondersteuning oudere versies

Je organisatie blijft probleemloos werken met bestanden van vorige versies. Zo worden bestanden overgezet naar nieuwere versies en heb je geen last van vertragingen in jouw project.

 
Inbegrepen bij jouw onderhoudscontract

3DEXPERIENCE platform

Vanaf 1 juli 2023 is de cloudoplossing van SOLIDWORKS standaard onderdeel van het onderhoudscontract van elke nieuwe SOLIDWORKS desktop CAD licentie. Op het 3DEXPERIENCE platform werk je eenvoudig samen op één plek, gedurende de hele levenscyclus van een product. Je slaat ontwerpbestanden veilig op in de cloud en werkt verder waar en wanneer je maar wilt. Je kunt er centraal projecten managen, goedkeuringsflows inregelen en nog veel, véél meer. Ideaal als je aan de slag wilt met digital transformation. 

Je krijgt de volgende rollen bij het onderhoudscontract:

Samenwerken met alle stakeholders in de keten was nog nooit zo eenvoudig!

3DExperience cloud platform
Solidwork subscription
Snelle toegang tot SOLIDWORKS specialisten

Prijswinnende support

Onze helpdesk bestaat uit gecertificeerde SOLIDWORKS specialisten die hun jarenlange SOLIDWORKS kennis combineren met ruime praktijkervaring uit de werktuigbouw en productontwikkeling. Elke werkdag helpen wij SOLIDWORKS gebruikers snel weer aan de slag bij problemen of vragen. Zo nodig vragen we onze internationale collega's binnen de Visiativ groep om hulp of schalen we op naar SOLIDWORKS in Amerika. Kortom, met een onderhoudscontract voor je SOLIDWORKS licentie ben je bij ons verzekerd van de beste ondersteuning. 

Support omvat: 

Training en kennissessie
Gratis hulpmiddelen voor interne ontwikkeling

Kennis

Haal het maximale uit jouw pakket(ten) door vaardigheden in de organisatie te blijven trainen. Visiativ organiseert Nederlandstalige trainingen en kennissessies. Met een onderhoudscontract maak je gebruik van vele hulpmiddelen en extra’s om de kennis binnen je organisatie te vergroten.

Interesse?

Wil je meer weten over een onderhoudscontract of wil je direct jouw offerte aanvragen voor een SOLIDWORKS onderhoudscontract?

Offerte aanvraag

Blijf op de hoogte

Timing is belangrijk! De markt verandert elke dag en wie niet oplet, loopt al snel achter of heeft een kans gemist op extra voordeel. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen, blogs, nieuws en speciale acties.