Enovia product definities in de engineeringketen

productdefinitie

Enovia-logo

Plan your success

Geef iedereen in de ontwikkelketen veilig toegang tot een eenduidige product definitie, overal ter wereld, op elk moment, op elke device.

Wat is ENOVIA?

ENOVIA is een verzameling robuuste applicaties voor document management (PDM), product lifecycle management (PLM), change en configuratiemanagement, review en goedkeuring, bescherming en hergebruik van ontwerpen, releasebeheer (eBOM) en meer.

Waarom je voor ENOVIA kiest

Je producten worden complexer en er zijn steeds meer iteraties. Het aantal ontwerpbestanden en reviewdocumenten groeit navenant. Of je werkt samen met leveranciers en klanten in binnen- en buitenland. Je kiest voor ENOVIA zodat iedereen altijd beschikt over de juiste informatie.

 

Met ENOVIA verbind je alle productinformatie en zorg je dat die real-time wordt geüpdatet. Kortom, ENOVIA stelt je in staat om efficiënter samen te werken, geïnformeerde beslissingen te nemen, fouten te voorkomen en de kwaliteit te verhogen.

  • Beheer van complete productlevenscyclus
  • Bill of Materials en release management
  • Allesomvattende data management oplossing
Voor wie is ENOVIA bedoeld

eenduidige product data

Voor wie is ENOVIA bedoeld?

ENOVIA is geschikt voor bedrijven die de samenwerking in de keten willen verbeteren door te zorgen voor een eenduidig beeld van productdata. omplexiteit, integratie en samenwerking zijn doorgaans de belangrijkste uitdagingen die leiden tot een investering in ENOVIA.

Voorbeelden van sectoren waar je ENOVIA regelmatig tegenkomt zijn: de auto-industrie inclusief de OEM toeleveringsketen, vliegtuigbouw, fabrikanten van computeronderdelen, machinebouw, software ontwikkeling en consumentenproducten. 

ENOVIA wordt vaak gebruikt door bedrijven die internationaal opereren, en of bedrijven die producten maken die bestaan uit veel verschillende onderdelen.

Het ligt daarom voor de hand dat veel grote multinationals ENOVIA gebruiken om de samenwerking tussen vestigingen en met leveranciers te bevorderen. Er zijn echter ook middelgrote- en kleine ondernemingen die voor ENOVIA kiezen om grip te houden op product data. 

 

ENOVIA op het 3DEXPERIENCE® platform

Als een van de belangrijkste Dassault Systèmes applicaties is ENOVIA uiteraard beschikbaar in de cloud. Kies je voor 3DEXPERIENCE ENOVIA, dan heb je overal ter wereld toegang tot alle ENOVIA apps voor documentbeheer, revisiebeheer en ga zo maar door.

CAD applicaties als CATIA V5 en SOLIDWORKS verbind je eenvoudig met 3DEXPERIENCE ENOVIA. Hierdoor kunnen engineers ontwerpdata direct beschikbaar maken voor bijvoorbeeld review in web-based applicaties.


Direct contact

Erik De Wit

Erik De Wit

Accountmanager Benelux

"Ik vertel je graag vrijblijvend meer over ENOVIA."

0032 (0) 473 881 715

Benieuwd hoe ENOVIA voor jou werkt?

We helpen je graag met advies om de juiste keuze te maken