Layertec lanceert online 3D printing shop

Op 14 november heeft Layertec haar nieuwe webshop gelanceerd. In de online shop kunnen snel en gemakkelijk 3D printers, toebehoren en materialen van Ultimaker en Formlabs worden besteld.

Layertec speelt hiermee in op de groeiende vraag naar 3D printers door zowel bedrijven als professionals uit het MKB. “We zien een sterke toename in het gebruik van 3D printen en onze verwachting is dat in de komende vijf jaar 3D printen on demand realiteit zal worden” vertelt Arnaud Kooij, directeur bij Layertec.

Als officiële, preferred reseller van Desktop Metal, Ultimaker en Formlabs, biedt Layertec het volledige portfolio aan met gecertificeerde experts die de printers installeren en training verzorgen op locatie. De 3D printservice van Layertec biedt de mogelijkheid om een proefmodel te laten printen om je zo te laten overtuigen van de kwaliteit van een 3D printer.

Inmiddels hebben de eerste klanten de weg naar de nieuwe online shop al gevonden. De webshop zal in de komende tijd verder worden geïntegreerd in de website en aangevuld worden met de producten van Desktop Metal als ook andere vormen van dienstverlening.

Ter promotie van de nieuwe webshop biedt Layertec gratis verzending bij elke eerste bestelling (kortingscode: gratisverzending) tot en met 31 december 2019.