Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

Visiativ 3D Printing BV voegt het AMT PostPro SFX vapour smoothing systeem toe aan het portfolio

De AMT Postpro SFX is 's werelds eerste vapor smoothing desktop machine ter wereld, dat gebruik maakt van een veilig chemisch middel. PostPro Pure. Het systeem is compatibel met engineering kunststoffen en produceert een hoogwaardige, gladde oppervlakteafwerking. De PostPro SFX is in de eerste plaats ontworpen voor gebruikers van 3D printers zoals de Formlabs Fuse 1, maar is ook geschikt voor gebruik in combinatie met andere industriële SLS printers.

Het werkoppervlakte is 500 x 450 x 845 mm (Lxbxh). Door het veilige ontwerp en kleine voetprint kan de Postpro SFX zelfs gebruikt worden in kantooromgevingen of klaslokalen.

Wat is vapor smoothing en waarom heb je het nodig?

Vapor smoothing voor 3D-printen is een proces waarbij 3D geprinte onderdelen onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden worden blootgesteld aan warmte en een damp. Deze benadering creëert onderdelen met een glad oppervlak, verbeterde mechanische prestaties en afgedichte en steriliseerbare oppervlakken. Deze innovatieve technologie opent een wereld van nieuwe toepassingsmogelijkheden in sectoren zoals de medische sector, de automobielsector, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en consumentengoederen.

Door de toevoeging van de  AMT Postpro SFX complementeert Visiativ 3D printing het portfolio verder voor gebruikers, van eerste concept tot direct inzetbaar eindproduct.