Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

Visiativ lanceert Connect: hét event voor innovatie en digitalisatie in de maakindustrie

Op donderdag 26 oktober vindt het eerste Visiativ Connect event plaats in het High Tech Campus Conference Center in Eindhoven. Hét evenement over 3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS en additive manufacturing waar machinebouwers en andere maakbedrijven kennis en inspiratie op kunnen doen voor meer efficiëntie en innovatieve slagkracht. 

Van softwareleverancier naar Trusted Advisor 
Sinds Elite SOLIDWORKS reseller Design Solutions begin dit jaar verder ging onder de naam van het Franse moederbedrijf Visiativ, is er veel veranderd. Niet alleen is de Innovatiedag omgedoopt naar Connect, ook het productportfolio is versterkt met door Visiativ zelf ontwikkelde oplossingen. Daarnaast zet Visiativ meer dan voorheen in op oplossingen als PLM, Plant Layout en Digital Twins. Het programma van de jaarlijkse klantendag weerspiegelt deze transitie van softwareleverancier naar trusted advisor. 

Vernieuwde opzet en focus 
De Innovatiedag van Design Solutions was een SOLIDWORKS release event dat een hele dag in beslag nam. Vorig jaar werd al geëxperimenteerd met een andere opzet. Dit jaar trekt Visiativ die lijn door. ’s Ochtends is er een interactief programma voor directieleden en hoger management genaamd “C-suite sessions”. De middag is voor iedereen geïnteresseerd in SOLIDWORKS, engineering en innovatie en biedt naast de populaire What’s New SOLIDWORKS 2024 presentatie, break-out sessies over efficiëntie, procesverbeteringen en slimmer samenwerken.  

De brug naar Additive Manufacturing 
Door het samengaan van de zusterbedrijven Design Solutions en Layertec onder één vlag, kan Visiativ nog beter klanten helpen de brug te slaan tussen 3D CAD design en additive manufacturing. Visiativ 3D Printing toont tijdens Connect 2023 niet alleen samples op de bedrijvenmarkt, maar verzorgt ook twee sessies voor bedrijven die zich willen oriënteren op additive manufacturing. Tijdens de C-suite Sessions ’s ochtends, presenteert CEO Albert Maas van Avular wat zijn bedrijf samen met Visiativ 3D printing heeft bereikt. 

Bedrijvenmarkt en netwerken 
Naast de informatieve sessies is er weer een bedrijvenmarkt waar bezoekers op informele manier kennis kunnen maken met bedrijven als DriveWorks, CADWare, DraftSight, Dassault Systèmes, Visiativ en Klietsch. De dag wordt centraal afgesloten met een korte blik op de toekomst van engineering en manufacturing. Uiteraard is de dag compleet verzorgd en is er ruime gelegenheid om te netwerken waaronder tijdens de afsluitende borrel.  

Aanmelden 
Directieleden en managers die willen sparren over uitdagingen, Digital Transformation en aanverwante thema’s zijn welkom om zich in te schrijven voor de C-suite sessions op www.visiativ.nl/connect-sessions. Inschrijven voor het middagprogramma voor de bredere SOLIDWORKS community kan op www.visiativ.nl/connect-2023.