visiativhoog

Cloud engineering

Visiativ

Dé innovatiepartner van de Benelux

Productverbetering, kostenreductie, kortere time-to-market, groter marktaandeel. Belangrijke uitdagingen voor industriële ondernemingen als het gaat om productinnovatie. Visiativ Industry Solutions helpt je hierbij!

Wij leveren krachtige engineeringoplossingen afgestemd op jouw bedrijfssituatie. Daarnaast ondersteunen we je bij het efficiënt beheren van technische gegevens en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Ga samen met ons je uitdagingen aan en blijf de concurrentie een stap voor!

Visiativ Benelux

Visiativ Industry Solution is onderdeel van de Franse Visiativ groep en heeft in de Benelux twee zusterbedrijven: Layertec en Design Solutions. Layertec is gespecialiseerd in 3D printers voor industriële toepassingen. Design Solutions is Elite Reseller van SOLIDWORKS.

Zusterbedrijven

Krachtige 3D CAD software voor het MKB

Design Solutions levert het complete aanbod van SOLIDWORKS software, een van de meest krachtige en geïntegreerde 3D CAD pakketten. Daarnaast ondersteunt Design Solutions klanten met consultancy, trainingen en een ervaren helpdesk. Het bedrijf heeft al jarenlang de hoogst mogelijke Elite Reseller status.

3D printing partner voor de maakindustrie

Layertec levert 3D printers voor toepassingen die variëren van prototyping en tooling tot eindonderdelen. Het is officieel reseller van Desktop Metal voor metaal printers, Formlabs voor kunststof en Ultimaker voor kunststof en composieten. Layertec ondersteunt klanten met uitgebreide service, advies en training.

Visiativ logo humain 600px wide

Versterk nu je innovatiekracht!

Visiativ Industry Solution

Met Visiativ Industry Solution schakel je op naar de hoogste innovatieversnelling! We bedienen klanten in de hele Benelux. Van multinationals tot midden- en kleinbedrijven. Van machinebouw tot automotive, productontwikkeling en transport. Reken op ons om alles uit je CATIA, DELMIA of ENOVIA implementatie te halen. Voeg daar uitstekende consultancy, helpdeskondersteuning en trainingen aan toe en je hebt de ingrediënten om sneller en beter te innoveren tegen lagere kosten.


Onze klanten

Zij vertrouwen op Visiativ

meyn-logo-vis
Inalfa-logo-vis
suzlon_logo official-1

Contact met visiativ

Erik De Wit

Erik De Wit

Accountmanager Benelux

Ik help je graag verder!

0032 (0) 473 881 715

Waar mogen wij jou bij helpen?

Vertel ons vrijblijvend over jouw innovatievraagstukken. We gaan er graag mee aan de slag.