<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Efficiëntie en Organisatie: Ontdek de Kracht van 3DEXPERIENCE Zoekopdrachten!

RecycleBetreed de wereld van geavanceerd informatiebeheer in de digitale revolutie! Binnen het 3DEXPERIENCE platform vind je een scala aan objecten, elk met hun eigen unieke kenmerken. Met simpele zoekopdrachten vind je moeiteloos SOLIDWORKS-content. Maar er is meer. Ontdek hoe je jouw favoriete zoekopdrachten vastzet op een dashboard voor een georganiseerde en efficiënte ervaring.

Stel je voor: een georganiseerde digitale wereld waar al je objecten naadloos samenkomen en perfect gestructureerd zijn. Het 3DEXPERIENCE platform slaat diverse objecten op en de communicatie is gebaseerd op een uniform datamodel

Eenvoudig vinden van SOLIDWORKS bestanden

Elk object heeft zijn eigen unieke oorsprong en kenmerkende eigenschappen. Neem bijvoorbeeld de SOLIDWORKS-bestanden. Efficiëntie is dus van groot belang en daarom is er een eenvoudig maar krachtig zoekcommando geïntegreerd:

  • Voor parts en samenstellingen uit SOLIDWORKS gebruik je SWPRD:

Search SWPRD

  • En voor tekeningen kies je SWDRW: 

Search SWDRW

Met deze intuïtieve commando's vind je alle SOLIDWORKS-content in het 3DEXPERIENCE-platform met slechts een paar toetsaanslagen.

Het vastpinnen van een zoekopdracht

Maar dat is nog niet alles. Stel je voor dat je een zoekopdracht hebt uitgevoerd en de resultaten direct wilt vastzetten op een tab in je dashboard. Dat kan! Op die manier kun je je favoriete zoekopdrachten snel en gemakkelijk terugvinden. En als bonus worden nieuwe items die aan je zoekcriteria voldoen automatisch toegevoegd aan je vastgezette zoekopdracht.

Je kiest voor Pin to dashboard vanuit het menu:

Pin to dashboard

Daarna selecteer je een tab op je dashboard of maakt een nieuwe aan, en voilà! De vastgezette zoekopdracht is klaar voor gebruik:

Which tab

Maak gebruik van deze handige functie om moeiteloos items toe te voegen aan bijvoorbeeld je bookmarks met een simpele drag-and-drop:

Drag and drop

Het is alsof je digitale wereld net een stukje georganiseerder en efficiënter is geworden. Welkom in de toekomst van moeiteloos beheer en ontdekking binnen het 3DEXPERIENCE-platform!

Heb je interesse om meer te weten te komen over 3DEXPERIENCE en wil je graag verder praten? Neem dan gerust contact met mij op of een van mijn collega's! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen met het platform.