DELMIA oplossingen voor operational excellence haven overslag

Optimaliseer de productieketen

Delmia-logo

Make it happen

Plan en optimaliseer je productieprocessen voor operational excellence in de hele keten, van parts procurement tot distributie van je eindproduct. Op elk moment, overal ter wereld, controle over manufacturing.

Wat is DELMIA?

DELMIA is een krachtige oplossing die je in staat stelt om je totale productieketen wereldwijd optimaal in te richten en efficiënt aan te sturen. DELMIA bestaat uit een complete set tools om ontwikkeling, productie, distributie, menskracht en processen te harmoniseren.


Design, Plan, Manage

Wat doe je met DELMIA?

Delmia Wat doe je ermee Blok 1

zekerheid vooraf

Met DELMIA beschik je over alle tools om elke fase van je productiecyclus uit te denken, te plannen, virtueel te testen én te beheren.

Simuleer bijvoorbeeld je nieuwe productlijn in 3D inclusief procesparameters, om een digital twin te creëren en de doorlooptijd te bepalen.

praktisch

Gebruik DELMIA om je ontwerp te vertalen in een freesprogramma voor complexe CNC bewerkingen. Wil je productierobots inzetten in een perfect samenspel?

Of de ergonomie en veiligheid van werknemers optimaliseren binnen de productieomgeving? Het kan met DELMIA.

in control

Beheer met DELMIA real-time alle relevante productieactiviteiten. Via dashboards houd je operationele processen strak in de hand.

Desgewenst geef je elke stakeholder, intern en extern, toegang tot real-time prestatie-indicatoren, zodat iedereen altijd op de hoogte is.

Redenen om voor DELMIA te kiezen

Door gebruik te maken van DELMIA kun je je productieproces sneller vormgeven en efficiënter inrichten. Simulaties geven je tijdens de ontwerpfase inzicht in knelpunten zodat je deze direct kunt oplossen, bijvoorbeeld voor de kortst mogelijke doorlooptijd en compliance met regelgeving.

 

Wanneer je productieproces draait, geeft DELMIA alle stakeholders real-time zicht op de gang van zaken. Daardoor kun je effectief sturen op performance en significante kostenbesparingen realiseren.

  • Sneller een beter productieproces ontwerpen
  • Verbeterde productiviteit en compliance
  • Grip op operationele processen voor alle stakeholders

Vertel ons over jouw product en dan vertellen wij je wat DELMIA jouw bedrijf kan opleveren.

DELMIA en 3DEXPERIENCE

Wil je altijd en overal toegang tot DELMIA apps, simulaties en data? Wil je effectief samenwerken op basis van de actuele gegevens? Dan is er het 3DEXPERIENCE® Platform, de cloudoplossing van Dassault Systèmes.

3DEXPERIENCE® DELMIA geeft je de mogelijkheid om virtueel producten, processen en fabrieksprocessen te simuleren. Verder zijn er apps voor additive manufacturing, ergonomie, process engineering, robotics, lean manufacturing en meer.


Direct contact

Erik De Wit

Erik De Wit

Accountmanager Benelux

"Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op."

0032 (0) 473 881 715

Benieuwd naar de potentiële voordelen van DELMIA voor jou?

De mogelijkheden van DELMIA zijn eindeloos. We vertellen je er graag over.