Omzet Visiativ gegroeid in derde kwartaal

 
De omzet van de Visiativ Group is gestegen over het derde kwartaal. Het moederbedrijf van Design Solutions, Layertec en Visiativ Industry Solution maakte bekend dat de omzet over Q3 €42,1 miljoen bedraagt, wat een stijging van 16% betekent. Als we de eerste 9 maanden van 2021 met 2020 vergelijken zien we een stijging van 13% in de omzet.

 

Deze omzetstijging is, wat betreft de 3DEXPERIENCE VAR-divisie, geheel in lijn met het eerdere kwartaal. In die periode bleek dat de commerciële groei sterk is door een gunstig investeringsklimaat.

Als we kijken naar VISIATIV platform, waar onder andere Moovapps en Innovation Consultancy onder vallen, is er een groei van 4% over de eerste 9 maanden behaald. Daarbij valt op dat de consultancy tak het hardst groeit, met maar liefst 16%.

Voor het volledige verhaal verwijzen we je naar het officiële persbericht (EN). 

Vacatures

Digital Sales Accountmanager 32-40 uur


Content Marketeer (32-40 uur, hybride)


 

Recente berichten

Design Solutions BV wordt Visiativ Benelux Visiativ versterkt consultingactiviteitenH1 resultaten Visiativ-Group: organische groei van 13% en EBITDA groei van 32%Visiativ-Group en Vertical Group nemen 3C-Evolution overVisiativ-Group behaalt 20% omzetgroei in eerste helft van 2022


 

Waarom Visiativ?

✔ Officiële innovatiepartner | ✔ Grootste SOLIDWORKS reseller van Europa | 
✔ Snelle assistentie bij vragen | 

Blijf op de hoogte

Timing is belangrijk! De markt verandert elke dag en wie niet oplet, loopt al snel achter of heeft een kans gemist op extra voordeel. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen, blogs, nieuws en speciale acties. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief