<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SOLIDWORKS PDM 2020 deel 1: Betere prestaties

Met de release van SOLIDWORKS 2020 is ook Product Data Management (PDM 2020) beschikbaar. In SOLIDWORKS PDM 2020 zijn er naast diverse verbeteringen ook nieuwe mogelijkheden waarover ik graag iets meer vertel. Vandaag deel 1 van de serie: betere prestaties.

Betere prestaties

In SOLIDWORKS PDM 2020 kan je door mappen bladeren in de PDM Windows Verkenner. Zonder te wachten. Hoe werkt dat? Vanaf deze versie worden gegevens asynchroon geladen. Dat betekent dat alleen de informatie die je nodig hebt wordt ingeladen. Op de achtergrond wordt later de rest van de data ingeladen. Hierdoor hoef je niet te wachten tijdens het bladeren in mappen met veel submappen of bestanden.

Deze verbetering is ook in de functies BoM, Contains, Where Used en SOLIDWORKS Add-in toegevoegd.

1

2

SOLIDWORKS Add-In

3

Meer informatie

Deze blog is het eerste deel van een serie. Komende weken volgen de andere delen:

Deel 2: sneller gegevens vinden

Deel 3: betere workflows

Deel 4: gebruiksgemak in Web2

Kijk voor alle verbeteringen in SOLIDWORKS PDM 2020 op: What's New in SOLIDWORKS PDM 2020

Ben je van plan om SOLIDWORKS PDM te gaan upgraden naar 2020 check de systeemeisen op de website van SOLIDWORKS: SOLIDWORKS and SW PDM System Requirements

Wil je meer weten over de mogelijkheden van SOLIDWORKS PDM of wat er komt kijken bij het upgraden van SOLIDWORKS PDM neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.