Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

Awards voor Visiativ Benelux | 3DEXPERIENCE World 2023

51ce93837b444c21833362f23996979f

Onder onze oude naam Design Solutions mochten we onlangs maar liefst 9 awards in ontvangst nemen tijdens 3DEXPERIENCE World in Nashville.

3DEXPERIENCE World is het jaarlijks event waar de ontwerpers community met ingenieurs, ondernemers en bedrijfsleiders samen de toekomst van design in de ogen kijken. Dit jaar ervaarden we het congres na een online editie in 2022 weer live in Nashville, Tennessee, Amerika.

Dilis Biesheuvel en Dolf Broekaart zijn naar Amerika gereisd om deel te nemen aan het grootste event rondom het 3DEXPERIENCE Works portfolio en het SOLIDWORKS ecosysteem.

Ieder jaar worden op 3DEXPERIENCE World verschillende awards uitgereikt. Een hoogtepunt voor de ondernemers en bedrijfsleiders van reseller zoals Visiativ Benelux. Dit jaar mochten ook wij op het podium diverse awards ontvangen!

EuroNorth Awards:
*100% CLUB
*Install Base Expansion Rate
*3DX Sales Rep: 2e Jordy de Boer 3e Chantal Schipperheijn 4e Pieter van Gool

Awards buiten onze regio:
*Elite reseller
*Diamond Club Best VAR
*Diamond Club VAR Employees - Jordy de Boer
*Presidents Club

We zijn voor de 15e keer uitgeroepen tot Elite Reseller. Dat is de hoogste status bij Dassault Systèmes, de ontwikkelaars van SOLIDWORKS. Daarmee erkennen zij de technische kennis en de tevredenheid van onze klanten.

Dat onze klanten blij met ons zijn, blijkt uit het massaal verlengen van onderhoudscontracten voor SOLIDWORKS. Met dit onderhoudscontract profiteren SOLIDWORKS gebruikers van de nieuwste release én bekroonde ondersteuning van onze helpdesk. Het verlengingspercentage van onze klanten werd erkend door SOLIDWORKS met 2 awards: Diamond Club Best VAR en 100% Club.

Ook als het gaat om de digitalisatie van met name engineeringprocessen bij onze klanten met het 3DEXPERIENCE Platform vielen we in de prijzen. Een teken dat de maakindustrie omschakelt naar digitaal.

Opgeteld bij de awards die andere Visiativ vestigingen in Duitsland MB CAD GmbH - Ihr SOLIDWORKS Partner, Zwitserland Visiativ Solutions Switzerland AG en Frankrijk binnensleepten, werd al snel duidelijk dat de Visiativ groep de grote winnaar van de avond was en daarmee niet alleen dé toonaangevende SOLIDWORKS reseller van Europa, maar zelfs wereldwijd!

Vanaf maart zijn de trofeeën in de 3DPrinting showroom van Zaltbommel te vinden. We gaan ervoor om volgend jaar onder onze nieuwe naam Visiativ Benelux met nóg meer prijzen op het podium te staan en de trofeeënkast verder te vullen!