1. Home
  2. Ontdek visiativ
  3. Ons bedrijf
  4. Visiativ groep
visiativ-bg
Visiativ

'Accelerator of Digital Business Transformation'

Visiativ Benelux is onderdeel van de groep Visiativ, een Franse beursgenoteerde onderneming. Onze moedermaatschappij is de grootste SOLIDWORKS leverancier van Europa en distribueert ook alle andere producten van Dassault Systèmes. Daarnaast is Visiativ actief op het gebied van 3D printing, innovatie consultancy en ontwikkelaar van software voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

De Groep Visiativ

Met meer dan 1000 medewerkers beschikt de groep Visiativ over een enorme expertise in SOLIDWORKS, CATIA, 3DEXPERIENCE en 3D printing. We werken internationaal samen om klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Visiativ had in 2021 een omzet van 214,4 miljoen euro en een EBITDA van 22,1. 

infographic Visiativ

Hoe helpen wij klanten met innoveren?

We zijn ervan overtuigd dat bedrijven in de maakindustrie innovatiever zijn als zij kunnen beschikken over de meest geavanceerde ontwerpsoftware, geïntegreerde cloudoplossingen en geavanceerde 3D printing mogelijkheden. We leveren het allemaal mét toegevoegde waarde dankzij onze consultancy, trainingen en helpdesk ondersteuning. Wij helpen innovatieve ondernemingen hun processen voor productontwikkeling te optimaliseren. Dat levert hen een kortere time-to-market op, lagere ontwikkelingskosten, betere producten en vaak een groter marktaandeel.

We enable your innovation

Of het nu gaat om startups of multinationals, wij ondersteunen innovatieve maakbedrijven op vrijwel elk vlak. Onze oplossingen en diensten raken alle facetten in het innovatieproces: conceptualiseren, ontwikkelen, valideren, produceren en beheren. Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie zijn wij de betrokken partner die innovatie mogelijk maakt.

Visiativ Nederland

Krachtige 3D CAD software

Visiativ Nederland is Dassault Systèmes partner en Elite Reseller van SOLIDWORKS, een status die slechts 15 van de 400 wereldwijde leveranciers hebben. Met consultancy, trainingen en een ervaren helpdesk halen onze klanten alles uit CATIA, DELMIA en SOLIDWORKS. We bedienen grote bedrijven, mkb, eenmanszaken en het onderwijs.

SolidWorks-Logo
Visiativ 3D Printing

Professionele 3D printers

Visiativ 3D Printing levert 3D printers met toepassingen die variëren van prototyping en tooling tot eindonderdelen. Aangeboden merken: Desktop Metal voor metaal printers, Formlabs voor kunststof en Ultimaker voor kunststof en composieten. Naast verkoop staat Visiativ voor uitgebreide service, advies en training op het gebied van 3D printing.

Desktop-metal-trainingen
Sharing is Growing basis 1080x1080

Versnel nu je innovaties

Als je een nieuw product op de markt wilt brengen, krijg je te maken met verschillende uitdagingen. Je wilt sneller zijn dan je concurrenten en tegelijkertijd het best mogelijke product lanceren om een zo groot mogelijk marktaandeel te verwezenlijken.

Wij bieden onze klanten daarom een uitgekiend aanbod van software, advies, service en training. Wat heb je nodig en wat juist niet? We werken toe naar een complete oplossing, afgestemd op jouw bedrijfssituatie. Sterkere innovaties, meer slagkracht!

Vrijblijvend kennismaken

Heb je een digitalisatie-uitdaging waar je over wilt sparren? Of bijvoorbeeld een vraag over de business case van een 3D printer of software pakket?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kunnen we je contacteren?

Blijf op de hoogte

Timing is belangrijk! De markt verandert elke dag en wie niet oplet, loopt al snel achter of heeft een kans gemist op extra voordeel. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen, blogs, nieuws en speciale acties.