<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TNV24CD" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PDM op je telefoon?!

Unleash the power van PDM en maak je files o-ve-ral beschikbaar! En nee, we hebben het niet eens over het 3DEXPERIENCE-platform. 

Wist je dat je PDM toegankelijk kan maken op alles wat een webbrowser heeft? Denk hierbij aan telefoons, tablets, of zelfs je koelkast? Het is nog een relatief onbekende functie die we graag willen belichten. 

Ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn, maar toch verbonden willen blijven met hun data! 

Pdm telefoon

Je kunt verschillende zaken onderweg doen, zoals: 

  • Snel files bekijken in de eDrawings interface 
  • Doorsnedes maken 
  • Opmeten  
  • Modellen van status wijzigen 
  • BOM bekijken van een specifieke samenstelling 
  • En nog veel meer! 

Het enige wat je nodig hebt is PDM professional. Daarin zit een PDM Web 2 functionaliteit. Super handig!  

In onderstaand filmpje demonstreer ik hoe het eruit ziet! (de blog gaat verder na het filmpje)

HubSpot Video

 

Hoe werkt het? 

Als je PDM server en mobiele telefoon op hetzelfde wifi netwerk zitten, kun je deze vrij gemakkelijk opzoeken door het IP-adres van de PDM server in je mobiele browser in te toetsen. 

Zit je niet op hetzelfde netwerk? Dan zal de PDM-server buiten het bedrijfsnetwerk beschikbaar moeten worden gemaakt door middel van IIS/webhosting. 

Meer weten? 

PDM kan je heel veel voordelen bieden, maar die moet je wel weten te vinden! Daarom zorgen wij altijd voor een soepele implementatie en goede training voor gebruikersHeb je die niet gehad? Ga naar designsolutions.nl/consultancy en vraag advies aan! Zo gebruik jij de volledige power van PDM!