Visiativ verwerft belang van 68% in Daxium

In een markt waar mobiliteit steeds gebruikelijker wordt in teams, stelt slechts 30% van de MKB’s hun bedrijfsoplossingen beschikbaar op smartphones en tablets. Daxium lanceerde in 2016 zijn no-code platform Daxium-Air. Met behulp van dit platform reageren MKB’s snel en eenvoudig op dit nieuwe mobiliteitsparadigma. Ze bouwen hun eigen applicaties voor bedrijfsprocessen, een behoefte van steeds meer MKB’s.

Daxium-Air is 11 keer bekroond voor zijn innovatieve karakter. Binnen een paar jaar sinds de oprichting, heeft het nu al gebruikers in meer dan 60 landen en heeft het een jaarlijkse omzet van € 2,7 miljoen.  Met deze mooie resultaten is Daxium toonaangevend in de markt.

Visiativ heeft een belang van 68% verworven in Daxium. Oplossingen van Daxium worden in de toekomst een integraal onderdeel van het Visiativ Innovation Platform, om bedrijfsprocessen om te zetten in mobiele applicaties. Ook zal het Daxium-Air no-code platform op termijn toetreden tot het Visiativ Agora technologieplatform, waarmee Visiativ-klanten hun eigen mobiele bedrijfsapplicaties bouwen.

Wil je meer weten, lees dan het nieuwsbericht.